Ducii de Cambridge așteaptă a 4-lea copil?

Regina a fost informată oficial. Kate Middleton și Prințul William sunt pregătiți și fac demersuri să mai facă un bebe.   

O sursă apropiată a familiei a anunțat presa britanică de planul ducilor. Inițial, doritoare de a face mulți copii era doar Kate, însă cu timpul, se pare că și Prințul William și-a schimbat părerea, cedând, probabil, presiunilor soției sale.

Aceeași sursă mărturisește că ducele a fost destul de greu de convins, ba ma mult, acesta ar fi spus că: „trei copii sunt mai mult decât destui”. Dar Kate nu era de aceeași părere. Acum, amândoi sunt de părere că familia lor trebuie să se mențină mereu tânără și că trebuie să mai facă un copil.

Vestea a ajuns și la urechile Reginei, aceasta primind-o cu mare bucurie. Un sigur lucru o neliniștește, faptul că soția nepotului său nu vrea să mai angajeze o bonă, pentru că își dorește să crească ea copiii, fără ajutor.

Prințul William și Kate Middleton au trei copii. Prințul George este primul nepot al Prințului Charles și al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma bunicului și a tatălui său. El mai are o soră mai mică, Charlotte și un frate mai mic, Prințul Louis de Cambridge.

Text: Bettina Cristea