E tată de băiat!

Veste nemaipomenită din showbizul românesc! Cabral a devenit și tată de băiat. Frumoasa sa soție, actrița Andreea Ibacka a născut ieri un băiețel. Prezentatorul, tată pentru a treia oară, a postat pe pagina sa de Facebook că soția și nou-născutul sunt ambii bine, sănătoși.

În urmă cu câteva luni, soția lui Cabral a dorit să-i dezvăluie acestuia sexul celui de-al doilea lor copil, însă prezentatorul a refuzat să afle. Totul a fost filmat, iar refuzul lui de a afla sexul copilului a devenit viral în mediul online.

Cuplul mai are o fetiță, pe Namiko, în vârstă de trei ani, însă Cabral mai are o fată majoră dintr-o căsnicie anterioară. Relația cu aceasta a început să scârțâie după nașterea lui Namiko, fetița cea mică.

Andreea și Cabral au aniversat în luna iunie 10 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în 2007, pe platourile de filmare și de atunci, formează unul dintre cele îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton.

 Tot ce trebuie să ştii despre copilul tău din burtică până la la liceu.  8 cărticele, pe segmente de vârstă, de la preconcepţie şi sarcină până la 15 ani, cu informaţii certificate de medici de specialitate.

Foto: Facebook si Instagram