„E vara mea”, primul remix oficial semnat Chrys Mayer

Pepe feat. Arando Marquez - E Vara Mea Chris Mayer Remix CoverPiesa E vara mea”, lansata de Pepe impreuna cu Arando Marquez, se bucura de un real succes, avand toate sansele de a ajunge hitul sezonului estival 2014. Piesa este produsa impreuna cu echipa Rappin’On Production, Connect-R si Adrian Cristescu semnand compozitia si versurile.

Piesa nu se bucura doar de aprecierile fanilor, ci si de un prim remix semnat de Chris Mayer, cel care alaturi de Connect-R a lansat multe dintre hiturile ROP de pana acum (Still, Murderer). Acum, Chris Mayer face parte din echipa Deepside Music, insa colaborarile cu Rappin’On Production nu se vor termina aici. Remixul E vara mea se anunta a fi primul remix oficial promovat dintr-o serie ce va continua pe tot parcursul verii 2014.

“Pregatim foarte multe surprize pentru «E Vara Mea» in perioada urmatoare, iar remixul produs de Chris Mayer este prima dintre ele. Este primul remix oficial pe care il lansam dintr-o serie ce va continua si cu alte release-uri. Cat de curand vom filma si videoclipul si sper ca totul sa fie gata pana la inceputul sezonului oficial. Ma bucur foarte mult de feedback-ul excelent pe care il are piesa si sunt convins ca «E Vara Mea» va deveni unul dintre imnurile acesteri veri, “imnul zilelor si mai ales al noptilor calduroase ce vor urma”. Asculta piesa chiar aici.

 

Text: Madalina Manole