Edie Campbell, imaginea parfumului Yves Saint Laurent

Edie Campbell, imaginea parfumului Yves Saint LaurentEdie Campbell este imaginea noului parfum Yves Saint Laurent, parfum care va fi lansat in luna septembrie. Astfel, Campbell se va alatura unor nume precum Jessica Chastain sau Emily Blunt, imaginile parfumurilor Manifesto si respectiv Opium.

„Sunt cu adevarat onorata sa devin ambasadoarea brandului Yves Saint Laurent. Brandul are o viziune moderna, inspirata, si sunt foarte mandra sa reprezint un arhetip indraznet de femeie”, a declarat modelul. Edie este una dintre favoritele directorului creativ Hedi Slimane, fiind aleasa sa deschida show-ul de primavara/vara 2014 toamna trecuta. 

Yves Saint Laurent, brand cu traditie

Modelele Cara Delevingne si Jourdan Dunn apar si ele in campaniile de beauty ale brandului. „Edie intruchipeaza toate atributele contemporane ale femeii Yves Saint Laurent Beaute: eleganta, inteligenta, agera – este un model cu atitudine”, a declarat Stephan Bezy, director international al brandului. Astazi, ea se alatura celorlalte ambasadoare ale brandului si suntem mandri sa o intampinam. Edie este un model recunoscut si a aparut, de-a lungul timpului in foarte multe campanii pentru branduri celebre. Yves Saint Laurent este o casa de moda frantuzeasca cu traditie in domeniu. Si tot YSL a introdus conceptul de ready-to-wear, pentru care merita toate aplauzele.

 

Text: Ruxandra Raica