Ei sunt băieții Pamelei Anderson. Vezi cu ce se ocupă fiecare

Brandon Thomas și Dylan Jagger Lee sunt băieții Pamelei Anderson și ai lui Tommy Lee. Între cei doi frați nu este mare diferență de vârstă, doar un an, și amândoi practică aceeași meserie, modellingul.

Deși ambii arată foarte bine și pozează destul de des împreună, Brandon, fratele cel mare, în vârstă de 23 de ani, este și actor, iar cel mic, Dylan este pasionat de muzică.

Brandon a apărut în reality-show-ul The Hills: New Beginnings, iar Dylan este DJ, producător muzical și parte a trupei Midnight Kids. Cariera de model a celor doi a debutat cu apariția în show-ul Saint Laurent din 2016 și a continuat cu apariția în prezentări Dolce & Gabbana, campanii pentru Coach și multe altele.

Cunoscuta actriţă din “Baywatch”, Pamela Anderson s-a măritat, la vârsta de 52 de ani, pentru a cincea oară și a divorțat după 12 zile. Ultimul ei soț, Jon Peters, este un mogul din industria cinematografiei cu care am mai avut o relaţie şi în urmă cu 30 de ani. La ceremonia de căsătorie, care a avut loc în secret, în Malibu, au participat și cei doi fii ai ei.

Anderson este cunoscută pentru rolurile din Home Improvement, și Baywatch, V.I.P. A fost aleasă ca Playmate of the Month (Femeia lunii) pentru revista Playboy din februarie 1990, ea având cele mai multe apariţii în revistă; 14 la număr.

Text: Bettina Cristea

Photo: Elle, Google Images