Ei sunt cei mai sexy fotbalisti de la Cupa Confederatiilor FIFA 2017

Cea de-a 10-a editie a Cupei Confederatiilor FIFA 2017, care se desfasoara anul acesta in Rusia, si-a deschis larg portile pe 17 iunie si, iata ca, acum mai mult ca niciodata, terenul de fotbal se va transforma intr-un adevarat podium pe care vor defila in pas de joc unii dintre cei mai sexy barbati din fotbalul international. Daca la jocul in sine nu ne prea pricepem, la marcat calitatile si punctat frumusetea, noi, femeile, suntem cele mai tari! Iata care sunt cei mai sexy fotbalisti de la Cupa Confederatiilor FIFA 2017!Cristiano Ronaldo

La cei 32 de ani pe care-i are Cristiano Ronaldo poate fi considerat, fara doar si poate, unul dintre cei mai sexy fotbalisti ai momentului. Carisma fotbalistului portughez si sex-appealul de care da dovada atat pe teren cat si in viata de zi cu zi au facut multe victime in randul domnisoarelor inflacarate dupa meciurile sale de fotbal.

Diego Reyes

Diego Reyes are doar 24 de ani, insa promite multe atat din punct de vedere profesional, cat si…sentimental. Fundasul echipei nationale a Mexicului stie sa-si apere cu devotament nu doar poarta, ci si inima. Cu talentul sau a reusit sa triumfe dincolo de granite, insa zambetul strengaresc si privirea blanda l-au urcat in topul celor mai sexy fotbalisti de la Cupa Confederatiilor FIFA 2017.

Mario Gomez Garcia

Il privim si suspinam. Considerat un sex-simbol al terenului de fotbal, Mario Gomez Garcia, in varsta de 31 de ani, un neamt cu origini spaniole, tocmai si-a luat adio de la viata de burlac anul trecut, in 2016, cand a decis ca este momentul sa se aseze la casa lui si s-a casatorit cu top modelul Carina Wanzung.

Roman Neustädter

Cu un look de baiat rebel si o privire ingenua, Roman Neustädter, in varsta de 29 de ani joaca la echipa nationala a Rusiei. Performantele de pe teren au ecouri puternice in inimile domnisoarelor care sunt prezente pe stadion nu doar pentru a-l sustine ci si pentru a-i admira corpul tatuat si perfect sculptat.

Jason Davidson

Un adevarat Don Juan al terenului de fotbal, Jason Davidson, are doar 25 de ani si un palmares de inimi frante la activ. Joaca in Echipa Nationala a Australiei, insa, in prezent, face performanta in Olanda. Unul din hobby-urile sale este sa primeasca aprecieri pe retelele de socializare, acolo unde adora sa-si posteze fizicul lucrat si apetisant.

Sursa foto: Hepta, Google Images

Text: Madalina Manole