Ela Craciun s-a pozat cu Kim Kardashian la Londra

Vedeta TV Ela Craciun a petrecut mini-vacanta de 1 decembrie la Londra, metropola pe care si-a dorit sa o viziteze de mult timp.

Aceasta si-a alocat patru zile de relaxare si distractie alaturi de fetita ei, Alesia, bucurandu-se de atmosfera de sarbatoare pe care o ofera capitala Marii Britanii, acum decorata mirific pentru Craciun. In periplul lor prin Londra, Ela si Alesia au admirat orasul de la inaltime din roata London Eye, s-au pozat alaturi de cei mai frumosi brazi impodobiti, dar si alaturi de celebritati precum Kim Kardashian, Kendall Jenner, Beyonce ori de membrii familiei regale britanice.

Asta deoarece au vizitat muzeul statuilor de ceara Madame Tussauds, unde au avut ocazia sa admire replicile uimitoare ale celebritatilor din toata lumea.Alesia a admirat-o pe Beyonce

Astfel se face ca au intrat in cadrul de selfie al renumitei Kim Kadashian, dar si in fotografia de grup, alaturi de Regina Marii Britanii, de Printul William si Kate Middleton, de Printul Charles, si de Printul Harry. Mai mult, micuta Alesia si-a vazut visul implinit „cunoscand-o” pe Beyonce si pozandu-se alaturi de aceasta.

„Londra este feerica in aceasta perioada. In mod surprinzator nu a fost foarte frig, asa cum ma asteptam, astfel ca am avut rabdare sa ne plimbam mult si sa ne bucuram de atractiile din oras. A fost un cadou special pe care am vrut sa i-l fac Alesiei, mai ales ca este fascinata de celebritatile pe care le vede la televizor si si-a dorit sa le vada. Ce-i drept, momentan, doar la muzeul figurilor de ceara. Poate, pe viitor, cine stie, ajungem si la Hollywood! Alesia s-a pozat cu Beyonce, cu surorile Kardashian, chiar si cu personaje de desene animate precum Shrek.

I-a placut foarte mult si ma bucur enorm ca am putut sa ii ofer aceasta bucurie. Eu ii reamintesc des ca alti copii nu sunt atat de norocosi si privilegiati ca si ea, astfel ca a stiut si acum sa imi ceara sa cumparam cateva cadouri pentru cei mici de la un centru de plasament de langa Bucuresti pe care sa ii vizitam luna aceasta si carora sa le oferim astfel de surprize”, povesteste Ela Craciun.

Ela Craciun este una din cele mai influente vedete din blogosfera de parenting din Romania. Prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, detine blogul www.elacraciun.ro pentru care a fost premiata luna trecuta de patru ori.

Text: Iulia Mirica