Ela Craciun, sosia lui Kim Kardashian in Romania!

Ela Craciun a impresionat prin look-ul sau in cadrul unui recent eveniment monden pentru care, conform tematicii, a fost transformata de stilisti in sosia lui Kim Kardashian. Prezentatoarea de televiziune a purtat o peruca blonda, un machiaj similar vedetei de la Hollywood si o rochie in nuanta roz pudrat ce i-a pus in evidenta silueta tip clepsidra pentru care este admirata si celebra Kim Kardashian.

Invitatii evenimentului au fost impresionati de aparitia Elei Craciun, iar fanii acesteia au votat-o pe pagina de facebook a evenimentului, devansand alte vedete din Romania, transformate la randul lor de stilisti. Astfel se face ca Ela Craciun a avut cea mai apreciata aparitie a serii si a castigat trofeul „Cea mai reusita transformare intr-o vedeta de Hollywood”, avand cele mai multe voturi online din partea publicului.

„Le multumesc specialistilor pentru aceasta transformare. Imi place foarte mult si sa nu va minunati daca o sa ma vedeti de maine cu parul blond. Kim Kardashian este fascinanta. In ciuda controverselor sale, admir pentru ca a creat o adevarata industrie in jurul ei si stie sa isi valorifice fiecare atu al sau. Bravo ei!”, a declarat Ela Craciun in momentul in care i s-a inmanat trofeul.

Transformarea a fost realizata de echipa Jovsky Studio si de make-up artistii Madalina Petcu si Andreea Popeanu. Nu este pentru prima data cand Ela Craciun este comparata cu Kim Kardashian. Gratie formelor sale feminine generoase, prezentatoarea TV a fost catalogata de multi dintre fanii sai drept Kim Kardashian de Romania dupa aparitia unor fotografii pe social media in care Ela apare purtand vestimentatii ce ii pun in evidenta silueta de tip clepsidra.

Text: Iulia Mirica