Eleganta cu multi cai putere!

Cursa de mare viteza la patru ace. Asa s-ar putea rezuma intalnirea dintre campionul Mihai Leu si stilista Adina Buzatu. Mihai Leu a urcat-o in Ferrari pe Adina si i-a dezvaluit cateva secrete de pilotaj in vreme ce a plimbat-o pe circuitul de la Targu Secuiesc. La randul ei, Adina i-a marturisit cunoscutului pilot si fost pugilist ca este cel mai elegant sportiv si ca o sa-l invete sa-si faca singur nod la cravata.Schimb de stiluri

„A fost o reala placere sa ma reintalnesc cu Adina, cu care am mai colaborat in repetate randuri. Am dat cateva ture pe circuit si a fost si mai interesant ca am facut schimb de stiluri: ea a imbracat costumul de pilot, iar eu pe cel elegant”, spune Mihai Leu.

La randul ei, Adina Buzatu i-a marturisit campionului ca este unul dintre cei mai eleganti sportivi: „M-am simtit exceptional pentru ca imi place viteza, dar in mod controlat si corect. Singura nu m-as fi dat, insa am avut incredere in Mihai, este un profesionist cu experienta, echilibrat. Nu am avut emotii nicio secunda. La capitolul styling, Mihai e unul dintre cei mai bine imbracati sportivi si are un stil care se potriveste perfect personalitatii lui. El nu exagereaza niciodata, nu este extravagant, dar este intotdeauna pus la punct. In trecut chiar a urcat pe podium la o prezentare a mea. Imi place ca se descurca in orice ipostaza, se reinventeaza mereu si este la inaltime.”, a povestit Adina Buzatu.

Dubla premiera la Super Rally

Mihai Leu se pregateste zilele acestea pentru etapa de la Rasnov a Campionatului National de Viteza in Coasta, iar testele cu Ferrari 458 Challenge cu care va concura le-a facut pe circuitul de la Targu Secuiesc.

Mihai Leu va continua anul acesta si Campionatul National de Super Rally, pe care il organizeaza pentru a doua oara. Campionatul National de Super Rally va ajunge pentru prima oara pe litoral, aceasta fiind o dubla premiera, pentru ca in Mangalia nu s-a mai organizat pana acum nicio competitie auto. Clubul promotor al campionatului, AMC Racing, a anuntat ca sezonul 2019 din Campionatul National de Super Rally va avea 4 etape, care se vor desfasura in urmatoarele orase: Mangalia (10-11 mai), Targu Mures (14-15 iunie), Craiova (13-14 septembrie) si Bucuresti (25-26 octombrie).