Elena Gheorghe canta “Pana dimineata”

elena 1Pe scena de la Sibiu, in cadrul Media Music Awards, Elena Gheorghe si Love Band au lansat ultimul lor single si videoclip, “Pana dimineata” (feat. JJ).

Piesa “Pana dimineata” este o noua colaborare a artistei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta si este un featuring cu JJ (primul artist roman hip-hop reprezentat de casa de discuri suedeza X-Level).

     Piesa “Pana dimineata” este un single care ne aminteste tuturor “ca viata e scurta (…)” si ca momentele sunt cele care marcheaza si schimba oameni si lumi.

     “Videoclipul acestei piese a fost o bucurie enorma, un experiment care m-a solicitat la fel de mult ca si cel al piesei «Ecou», pentru ca am lucrat cu directii dramatice, actoricesti si am experimentat stari, amintiri si emotii care m-au aruncat in timp, in anii de scoala si in povestile atat de frumoase ale acelei perioade”, a declarat artista.

     Filmarile videoclipului au durat 2 zile iar pentru creatia si imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeasi echipa ca si la piesa “Ecou”.

     Play!

 

Text: Andreea Popescu