Elena Gheorghe le dedica fanilor sai… “O simpla melodie”

Elena Gheorghe le dedica fanilor sai… “O simpla melodie”In prag de sarbatoare, Elena Gheorghe le ofera celor care au fost alaturi de ea pe tot parcursul anului “O simpla melodie”, care vorbeste despre prietenie si despre bucuria pe care o aduc sarbatorile de iarna. Piesa compusa de Adi Cristescu alaturi de Connect-R intareste legatura unica dintre artista si fanii ei.

Videoclipul piesei “O simpla melodie” a fost regizat de catre Dan Petcan si o infatiseaza pe Elena intr-o poveste cinematografica simpla, directa, in care este prezentata plina de emotie, in ipostaza cea mai draga ei: pe scena.

“Nimeni nu e singur de sarbatori. Ma gandesc la fiecare dintre oamenii pe care ii iubesc si gandul meu merge la fiecare dintre cei care, in tot acest an, mi-au daruit emotie, bucurie, aplauze, secunde din viata lor. Cu gandul la fiecare dintre ei am creat, am cantat si am filmat acest clip si lor le daruim «O simpla melodie»”.

Asculta aici “O simpla melodie” by Elena Gheorghe.

 

Text: Andreea Popescu

decembrie 4th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate