Elena Gheorghe – tinute personalizate la Sala Palatului

Elena Gheorghe pregateste un super concert de muzica armaneasca, ce va avea loc pe 23 mai la Sala Palatului. Un aspect important din toata desfasurarea show-ului vor fi tinutele cu care artista va aparea pe scena. Pentru ca a vrut ca acestea sa fie cu adevarat deosebite, Elena, alaturi de stilistul ei, au realizat singuri nu doar modelele, ci si materialele din care vor fi confectionate.Imprimeuri cu poveste

“Concertul acesta e foarte important pentru mine si imi doresc ca totul sa fie special. Din acest motiv am hotarat ca tinutele vor fi cu atat mai spectaculoase, cu cat materialele din care sunt confectionate vor arata exact asa cum vrem noi. Asa am inceput sa gandim si sa construim imprimeuri care sa spuna o poveste, imprimeuri care sa combine motive traditionale armanesti cu o grafica moderna. M-am documentat foarte mult in privinta asta, am studiat costumele traditionale armanesti, ca sa putem avea mixul perfect intre vechi si nou. Am pornit in povestea asta impreuna cu Alexandru Raicu (designer) si Ioana Ieremia (stilist). Lucram la proiectul asta de mai bine de doua luni si abia astept sa le port. Alex imi trimite schitele rochiilor dupa ce ii spun ce mi-as dori, alegem ce ni se pare potrivit si spectaculos, apoi urmeaza printarea graficii, confectionarea, iar Ioana vine cu accesorii, incaltaminte si mood-board pentru make-up si hair. Abia astept sa vedeti ce ne-a iesit! ”, a povestit artista.

Promisiune pentru bunica

Elena a dezvaluit pe conturile ei de socializare si un secret legat de aceste rochii: fiecare tinuta pe care ea o va purta va avea si o dublura, adica va avea cate doua rochii de acelasi fel, asta pentru a evita orice incident neprevazut. Creatiile sunt atat de ample, incat trei persoane o vor ajuta sa se imbrace de cate ori va iesi pe scena. Pentru crearea lor, dupa ce a ales din zeci de schite, s-au folosit peste 300 de metri de material. Concertul pe care il pregateste la Sala Palatului este si o promisiune pe care Elena i-a facut-o bunicii sale. “Inainte de a pleca dintre noi, Dada (bunica mea) isi dorea foarte tare ca eu sa cant muzica armaneasca intr-un eveniment de felul acesta. E foarte important pentru mine sa ma pot tine de promisiunea pe care i-am facut-o si stiu ca ea va fi oricum alaturi de mine. Una dintre tinutele pe care le voi purta va fi accesorizata cu o centura veche, armaneasca, pe care o am de la ea. Am pregatit tot felul de lucruri pentru acest concert in care bunica mea va fi prezenta, intr-un fel sau altul”, a mai adaugat artista. Dupa succesul inregistrat cu piesa “Luna Alba”, care a depasit 15 milioane de vizualizari pe YouTube, Elena va lansa pe 23 mai si un nou album de muzica armaneasca, care va contine 11 piese.