Eliza si Dorian Popa se bucura de acelasi Trofeu

eliza-feat-dorian-popaEliza este o aparitie noua pe piata muzicala romaneasca, insa promite sa cucereasca inimile cat mai multor fani. Cel putin asta demonstreaza primul sau single intitulat Trofeu, in care il are ca partener muzical pe Dorian Popa, fostul component al trupei Lala Band. Eliza isi incepe cariera cu un Trofeu

Eliza a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si pana acum s-a facut remarcata in sfera pop-jazz-ului underground. Artista isi doreste sa ofere o muzica de calitate, motiv pentru care in viitoarele sale concerte va avea alaturi un band format din instrumentisti de valoare, care-i impartasesc gusturile musicale. 

Muzica pe care o canti trebuie sa te reprezinte, sa fie o prelungire a personalitatii tale si un mijloc de a impartasi cu cei din jur emotia interioara si trairile personale. Nu poti ajunge in inima ascultatorului decat daca esti tu, iar acesta este unul din motivele pentru care “Trofeu” mi-a placut de la prima auditie. De asemnea, colaborarea cu Dorian Popa m-a bucurat foarte mult, iar replica lui muzicala pe piesa completeaza perfect povestea trofeului”, a povestit Eliza.

Piesa, compusa de Alex Pelin, Daniel Costache, Deaconu Dan Andrei si Ovidiu Baciu se bucura deja de un videoclip, filmat intr-un singura locatie, videoclip in care apare si band-ul cu care Eliza isi propune sa cucereasca piata muzicala romaneasca.

Imi place foarte mult piesa, are un mesaj puternic si sper sa ajunga rapid in topuri! Am lucrat excelent cu Eliza, ne-am distrat foarte bine la filmarile videoclipului”, a declarant Dorian Popa.

Text: Madalina Manole