Ellie Goulding este însărcinată cu primul copil

Cântăreața și compozitoarea Ellie Goulding a fost „ascunsă” în Gloucestershire, chiar în afara Londrei, în timpul pandemiei. „Am crescut la țară”, spune ea. „Mutarea aici m-a făcut să realizez cât de nebuni au fost ultimii 10 ani din viața mea. Mi-am dat seama cât de mult am depozitat – premii, mobilier, a fost un adevărat roller coaster, scoțând lucrurile din cutii. Am găsit chiar cărțile mele vechi de școală. De când mi-am început cariera, acesta este primul loc în care m-am cam stabilit. ”

Ea și soțul ei, dealerul de artă Caspar Jopling, s-au stabilit acolo și așteaptă primul lor copil. „Nu am văzut pe nimeni în împrejurimi”, spune ea. „Ne-am simțit destul de bine să nu încălcăm regulile de distanțare socială. Suntem cam blocați în Marea Britanie. Cu siguranță a fost un an bizar, mai ales din cauza a ceea ce se întâmplă cu mine acum … ”

Pentru început, Goulding a lansat un album – Brightest Blue care a apărut în iulie 2020 – și urmează să publice o carte de wellness (Fitter. Calmer. Stronger., în septembrie). Vestea cea mare este faptul că este însărcinată în 30 de săptămâni cu primul ei copil.

Odată ce Ellie s-a împăcat cu faptul că este gravidă, în mod neașteptat, fix în timpul unei pandemii, schimbările nu au întârziat să apară. „Se întâmplă foarte repede și apoi aproape că nu crezi la început”, dezvăluie ea. „Încă mănânci la fel, arăți la fel, pentru o vreme probabil că am fost în faza de negare. Eram într-o perioadă atât de bună de fitness. ”

Cartea lui Goulding, Mai slab. Mai calm. Mai puternic., se concentrează asupra modului în care exercițiul și mișcarea te pot face să te simți mai bine și să îți îmbunătățești calitatea vieții.

Dar, pe măsură ce a ajuns mai departe în primul trimestru de sarcină, toate acele lucruri despre care vorbise și le-a încurajat s-au simțit brusc ca și cum ar fi fost aruncate pe geam. „Am început să am un corp complet diferit și o energie diferită, nu mă puteam descurca cu toate!” ea spune.

Text: Iulia Mirică