Ellie White, sexy si provocatoare in noul clip

Ellie White, sexy si provocatoare in noul clipEllie White si Viky Red, o colaborare de exceptie, au lansat videoclipul piesei „Vanzator de lumina”, piesa supranumita „Imnul Indragostitilor”. Artista are motiv de bucurie dat fiind ca piesa a intrat deja in topurile nationale.

Videoclipul piesei a fost regizat de catre Khaled Mokhtar, cel care a castigat de curand categoria „Inovatia anului” la YouTube Music Awards 2013.

“Videoclipul, ca si piesa, este pentru cei indragostiti, cei care vad pretutindeni frumusetea oferita de iubire. Este in mod special pentru cei care stiu ca fara dragoste viata este lipsita de sens. Sunt convins ca atat versurile cat si videoclipul vor fi pe placul fanilor”, a declarat Viky Red. 

In noul videoclip, Ellie White „a suferit” o schimbare spectaculoasa de look, optand pentru tinute vestimentare diafane, sexy si provocatoare. Artista a purtat creatii Mood by Aleha, o rochie din matase bordo accesorizata cu un pandantiv in forma de inima, o alta aurie din piele ce urmeaza fidel linia siluetei si o salopeta neagra din matase, completata de un sacou negru din catifea si un sutien indraznet.

Piesa este compusa de Viky Red, iar versurile poarta semnatura lui Calin Goia de la Voltaj. Productia a fost realizata de Viky Red impreuna cu Alex Cotoi la Fonogram Studios.

Play!  

 


Deschide videoclipul

Text: Andreea Popescu

noiembrie 20th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate