Emisiunea “Vara pe val” a ajuns la final

Vara pe ValDuminica, 18 august, de la ora 22:10 are loc marea finala a competitiei Vara pe val, in direct la TVR 1, TVR 2, TVR International si online, pe TVR+. Editia de duminica va incheia maratonul celor 150 de ore de transmisiuni in direct de la malul marii. Ultima confruntare dintre Rechini si Delfini, echipe conduse de Adrian Enache si Dan Helciug va aduce o multime de surprize, iar telespectatorii vor fi tinuti cu sufletul la gura pentru a afla daca in urma tragerii la sorti se vor numara printre castigatorii celor doua masini puse la bataie in concurs.

La extragere vor participa toti telespectatorii care au trimis SMS-uri pe parcursul celor sase saptamani, pana duminica la ora 22:00.

Echipa castigatoare va fi declarata in urma voturilor telespectatorilor atat de pe pagina de Facebook a emisiunii, cat si in baza vanzarilor realizate pe parcursul celor sase saptamani, dar si a televotului telespectatorilor. Vara pe val va invita sa sa urmariti o petrecere de neuitat direct de la malul marii, unde surprizele nu vor lipsi. Vizionare placuta!

Text: Ruxandra Raica