Emmah Toris lanseaza videoclipul piesei “Ne intamplam”

Emmah TorisPentru cine nu o cunoaste, Emmah Toris, chiar daca are radacini germane si grecesti, este nascuta in Romania. Cuvant de provenienta germanica, “Emmah” inseamna “intreg”, “universal”, “complet”, iar “Toris” este o prescurtare a numelui de familie al artistei, dar si o trimitere la originea japoneza a termenului, “Tori”, care inseamna “pasare”.

Avand o serie intreaga de experiente dobandite in calatorii, din carti, filme si muzica, Emmah a decis sa si le transpuna in piesa “Ne intamplam”. Povestea clipului ne prezinta un tablou al emotiilor care ii leaga pe oameni, indiferent de rasa, varsta sau cultura.

Videoclipul piesei “Ne intamplam” a fost filmat in mai multe locuri din Europa, Asia si America de Sud. Clipul poarta semnatura lui Bogdan Popoiag, membru ROA, iar piesa armonizeaza stiluri diferite, de la influente de jazz, sunete electronice, alegeri vocale de blues, melancolice, pana la cadente indie rock. Versurile piesei sunt compuse de Emmah, in colaborare cu UNU’ de la ROA.

“Piesa transmite povestea intamplarilor placide sau a celor necesare, care se transforma in marile iubiri, fie ca e vorba despre oameni sau despre ceea ce oamenii ajung sa insufleteasca prin iubire: locuri, momente, amintiri, cuvinte. Este o poveste a intalnirilor pe care le avem in fiecare zi, in conjuncturi diferite, si pe care ajungem sa le traducem si apoi sa le pastram in constiinta”, spune Emmah Toris.

Play!

 

Text: Andreea Popescu