Energie intr-un tub de spray

Energie intr-un tub de sprayFoarte multi oameni se bazeaza pe una sau doua cani de cafea pe zi pentru a putea functiona dimineata si pentru a face fata cu brio unei zile de munca. Biochimistul american Ben Yu a inventat insa spray-ul care, cu un singur “puf”, te incarca cu energia de care ai nevoie pentru toata ziua. Spray-ul pe baza de cofeina se pare ca ar fi primul spray de acest gen din lume, iar o singura pulverizare ar reprezenta un sfert de cana de cafea.

Spray-ul este absorbit de piele, nu are niciun miros iar efectele sunt de lunga durata. Potrivit Daily Mail, biochimistul sustine ca persoanele care au nevoie de energie pot utiliza cu succes acest spray, scapand astfel de efectele secundare ale cafelei, precum gustul amarui care ramane dupa consumarea ei.

Un tub de spray poate fi utilizat cam de 160 de ori, echivalentul a 40 de cesti de cafea, si trebuie folosit in mod normal, cofeina fiind absorbita prin membranele celulare. Dupa utilizarea acestui spray, te vei putea concentra mult mai bine fara a fi suprastimulat, lucru care se intampla de obicei in cazul bauturilor energizante care contin cofeina, aceasta fiind singurul ingredient activ din spray.

Text: Ruxandra Raica