Enrique Iglesias, tată pentru a treia oară

Tenismena Anna Kournikova a dat naştere celui de-al treilea copil al ei şi al lui Enrique Iglesias. Vestea naşterii fetiţei a fost anunţată de artist pe contul său de Instagram. Cei doi mai au o pereche de gemeni, Lucy şi Nicholas, în vârstă de 2 ani.   

https://www.instagram.com/p/B8hEdz6BmR_/

Enrique Iglesias, în vârstă de 44 de ani, este un cântăreț, manechin, actor, muzician și producător muzical de origine spaniolă. Fiind fiul renumitului cântăreț de muzică latino Julio Iglesias și al jurnalistei de origine filipineză Isabel Preysler, Enrique a debutat odată cu apariția albumului care îi poartă numele, lansat în anul 1995.

Până în anul 2000, Enrique a mai lansat două albume în limba spaniolă: Vivir (1997) și Cosas del Amor, dar și unul în limba engleză, intitulat Enrique. Cele trei materiale discografice au primit unsprezece discuri de platină și au fost comercializate în 17 milioane de exemplare.

Anna Sergheeva Kurnikova, în vârstă de 38 de ani, este o fostă tenismenă rusă, care s-a aflat, la un moment dat, în Top 10 mondial. A câştigat de două ori Australian Open la dublu, alături de Martina Hingis.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images