Este oficial! Kim Kardashian are un nou iubit

Dragoste adevărată sau doar prieteni? Deoarece Kim Kardashian și Pete Davidson au fost văzuți pentru prima dată petrecând timp împreună luna octombrie, fanii nu s-au putut abține să nu se întrebe ce se întâmplă cu adevărat între cei doi.

Farmaciștii Catena recomandă Dermocrema de zi cu SPF 20 de la Dr. Irena Eris Clinic Way,  un produs dermatocosmetic cu efect antirid care se poate folosi atât pe față cât și în jurul ochilor.

Ceea ce părea o frumoasă prietenie, a dus și la o relație amoroasă, iar tânărul Pete Davidson este oficial noul partener al frumoasei vedete. Kim, în vârstă de 41 de ani, și starul “Saturday Night Live” în vârstă de 28 de ani au decis să dea iubirii o șansă.

Flirtul a început în urmă cu câteva luni, când au și jucat într-un remake al lui Alladin, în care Kim era frumoasa Jasmine, pe covorul fermecat.Și Kanye a mers mai departe

În timp ce Kim este ocupată cu noul său iubit, fostul soț,  Kanye West, se pare că are o relație cu cu Vinetria, o influencerință celebră.

Idila dintre West și Vinetria a părut să ia o întorsătură mai serioasă când rapperul, în vârstă de 44 de ani, și modelul, în vârstă de 22 de ani, au participat împreună la primul lor eveniment public: meciul de baschet de debut al Academiei Donda din Minneapolis.

Anul acesta în ianuarie se zvonea că fondatoarea Skims, Kim îl părăsește pe Ye, cu care are patru copii: North, 8, Saint, 5, Chicago, 3 și Psalm, 2. Ea a cerut divorțul în februarie.

Pete Davidson, la rândul său, a fost logodit anterior cu Ariana Grande și a avut relații cu Cazzie David, Kate Beckinsale și Phoebe Dynevor.

Cine este Peter Davidson?

Peter Davidson este actor, producător de film și scenarist american. Din 2014, este membru al distribuției la comedia sketch-ului NBC Saturday Night Live.

Iulia Mirică

Foto: pagesix.com,