Este oficial! Simona Halep se mărită

Tenismena în vârstă de 29 de ani a făcut anunțul prietenilor săi. Simona Halep și Toni Iuruc, logodnicul ei, le-au dat mai multor prieteni apropiați o fotografie în care sportiva purta inelul primit de la iubitul ei.

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație din vara lui 2019. Locul trei mondial a anunțat încă de la începutul anului 2020 că își dorește să devină mamă.

Cu toate că la începutul relației celor doi, părinții sportivei nu prea au fost de acord, în cele din urmă au acceptat că fiica lor se va căsători cu un bărbat care mai are două căsnicii eșuate la activ și care este cu 13 ani mai mare decât ea.

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon care a mai fost căsătorit de două ori, cu un model Alina și cu Liana, cu care a stat căsătorit doar 10 luni și cu care se zvonește că ar avea un copil.

Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, dar au păstrat secrete planurile lor de viitor.

Text: Bettina Cristea

Foto: Capital, ziare.com