EUROVISION 2015 – Inca 10 zile

eurovision-10zile-1Mai sunt 10 zile pana la finala Eurovision, baietii de la Voltaj sunt deja la Viena, curg conferintele de presa si stirile mai mult sau mai putin picante din taberele participante… Pentru noi primul hop este semifinala din 19 mai, asteptata cu emotii de romanii melomani din tara si strainatate.

– Starea de spirit este excelenta in delegatia Romaniei. Voltaj a efectuat prima repetitie, membrii celorlalte delegatii aflate in sala apreciind forma vocala foarte buna a lui Calin Goia si lipsa de emotii a baietilor. Li s-a explicat celor care nu stiau ca Voltaj nu este, totusi… “la inceput de drum”! Mai sunt lucruri de pus la punct, in special in ce priveste grafica spectacolului, detalii negociate atent de conducerea delegatiei noastre si ORF, televiziunea de stat austriaca, organizatoarea evenimentului.

eurovision-10zile-22– O analiza facuta de eurovisionworld.com, dupa studierea cotelor fiecarei tari la peste 20 de case de pariuri, plaseaza Suedia pe primul loc si Portugalia pe ultimul. Romania ocupa locul 24.

– Semafoarele din centrul Vienei vor emite semnale luminoase cu barbati si femei gay, inlocuindu-se simbolurile obisnuite. Schimbarea tinteste catre prezentarea capitalei Austriei ca un oras tolerant, fara idei preconcepute. Reamintim, Conchita Wurst, interpretul-castigator de anul trecut, este transsexual, devenind, dupa succesul de la Eurovision 2014, un simbol al comunitatii LGBT din intreaga lume.

Alte stiri si poze, maine!

CATENA sustine Romania la Eurovision 2015!

Stefan Ciolaneanu