Exista viata dupa Demi Moore

EXISTA VIATA DUPA DEMI MOOREDupa un divort complicat care a durat aproximativ un an, in noiembrie 2013, actorul Ashton Kutcher a pus capat unei casatorii de sapte ani cu Demi Moore, pentru ca in februarie 2014 sa confirme logodna cu mai tanara sa colega din distributia serialului “That `70s Show” (“ Anii `70”), actrita Mila Kunis.

Si pentru ca povestea sa fie una cu adevarat fericita, cuplul asteapta un bebelus, despre care presa internationala spune ca ar fi o fetita. Este primul copil atat pentru Mila, in varsta de 30 de ani, cat si pentru Ashton, cu sase ani mai mare.

Surse din apropierea cuplului sustin ca nunta celor doi este programata pentru luna iulie a anului viitor, prioritatea cuplului fiind nasterea primului lor copil, mai ales ca in urma cu putin timp cuplul a cumparat o noua resedinta in Beverly Hills, in valoare de 10 milioane de dolari, pe care intentioneaza sa o transforme in casa viitoarei lor familii. Resedinta cumparata de cei doi se invecineaza cu proprietati ale altor vedete de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Penelope Cruz si Javier Bardem. Slava Domnului ca nu si cu a lui Demi Moore!

Urmeaza momente frumoase pentru cei doi.

 

Text: Alina Niculescu