Expozitia de grafica digitala, pictura si grafica satirica “2 in 1”

vt1a3d7kFundatia AlegRO si Fundatia Culturala Artex organizeaza in perioada 15 – 31 martie 2011, la Cercul Militar National, expozitia de grafica digitala, pictura si grafica satirica “2 in 1” apartinand artistilor Ana Stefania Andronic (Buzu) si Octavian Andronic (Ando). Ana Stefania Andronic, absolventa a Facultatii de Arte Plastice din cadrul Universitatii Nationale de Arta, sectia grafica, doctorand in arte vizuale, are la activ participarea in cadrul mai multor expozitii colective, dar si realizarea unor expozitii personale de arta digitala.

Octavian Andronic, de profesie ziarist, are la activ un numar impresionant de expozitii personale si participari la expozitii colective, in tara si peste hotare. A obtinut premii importante, la Saloanele nationale de Umor si la expozitii internationale, fiind initiatorul genului „Videocartoon”, al caricaturii animate pentru televiziune, „Andografia Zilei” fiind prezenta, din 1998, pe mai multe canale TV.

“ 2 in 1” provoaca publicul sa descopere dialogul pertinent al celor doi artisti, reliefand doua personalitati, doua generatii si doua viziuni prin duetul « vizual » tata-fiica. Este prima iesire in public, impreuna, a celor doi artisti care, in ciuda genurilor diferite pe care le practica , se regasesc in perimetrul artei autentice si al originalitatii stilurilor.