Expozitia Internationala de Arta Plastica Feminina Contemporana – Poduri Europene, editia a X-a

PODURI EUROPENE newslletterFundatia Fildas Art, in calitate de organizator, Farmaciile Catena, in calitate de sponsor al evenimentului, si Asociatia Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania va invita in perioada 8-23 martie 2013, la Expozitia Internationala de Arta Plastica Feminina Contemporana. Proiectul “Poduri Europene” s-a nascut in anul 2004, iar din initiativa doamnei Rodica Xenia Constantin, artist plastic si Presedinta Asociatiei Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania, s-a organizat primul Atelier International de creatie, reunind artiste din multe tari europene.

De asemenea, artistele din Romania au fost invitate sa expuna in galerii importante din Europa, cu deosebire Franta si Germania.

In cadrul acestei expozitii aveti prilejul sa admirati lucrarile executate in Taberele Internationale de Creatie de la Eforie din anii 2011 si 2012, lucrari prezentate de altfel si la Muzeul de Arta din Constanta. Expozitia ramane deschisa pana pe data de 23 martie in cadrul Galeriei Caminul Artei (parter si etaj), situata pe Strada Biserica Enei numarul 16, de luni pana sambata intre orele 11:00 – 19:00.

Vernisajul expozitiei precum si lansarea albumului Poduri Europene au avut loc pe data de 8 martie 2013. Cuvantul de deschidere al expozitiei a fost sustinut de catre doamna Doina Pauleanu, director al Muzeului de Arta Constanta.

Harta:harta galerie

 

Text: Ruxandra Raica