Fashion Matters Fair–Get Healthy and Beautiful Edition

shutterstock 62246407 Week-endul acesta esti invitata la FASHION MATTERS Fair – Get Healthy and Beautiful Edition unde tinerii designeri romani, stilisti si cunoscuti specialisti in nutritie si sport se vor reuni,  la Freddo Bar&Lounge (Centrul Vechi, strada Smardan nr. 24), intre orele 11:00-17:00.

            In prima zi a evenimentului, si mai exact sambata, 9 noiembrie, incepand cu ora 14:30 ai intalnire cu Dana Savuica care vine la Fashion Matters pentru a-ti vorbi despre sursa ei de frumusete – Beauty Water Q10 Romania. La ora 15:00,  Raluca Barbu si Silvia Cimpeanu, autoarele celebrului blog de fashion Bucharest Style, te asteapta la o lectie de stil.  Tot sambata, de la ora 16, Cristian Margarit vine sa iti dezvaluie principiile generale ale unei diete sanatoase. Tot aici vei afla si sa alegi corect suplimentele alimentare pentru a te mentine in forma.

A doua parte a evenimentului ce va avea loc duminica, 10 noiembrie, incepand cu ora 14.00, il va avea in deschidere pe Andrei Laslau pentru a impartasi fashionistelor cum a slabit 20 de kilograme intr-un timp scurt printr-o dieta care nu este deloc restrictiva. La ora 16.30 va dam intalnire cu Florentina Opris care va va pune la curent cu date importante despre o alimentatie sanatoasa si sport.

Vino, INTRAREA ESTE LIBERA!

 

Parteneri media: Tonica, Slab sau Gras, Fashion TV Romania, Unica, Secrete de stil, Business Woman, rol.ro, Inspiria, Revista Atelierul, Whisper Magazine, orasulm.eu, mayra.ro, Insport, musicnisghts.ro,  petocuri.ro, anyplace.ro,  tataia.net, bigcitylife.ro, sofresh.ro, Le-boutique, roportal.ro, bucuresteni.ro, Dalar, Mujer.

 

Text: Andreea Popescu