FASHION MATTERS – Must be Santa Edition, targul cadourilor de designer

afis 21-22 decPe data de 21, respectiv 22 decembrie,  intre orele 12.00-19.00 sunteti invitati cu mic, cu mare la La Historia (Centrul Vechi, Sf. Dumitru 3), pentru o portie consistenta de design romanesc, in cadrul FASHION MATTERS – Must be Santa Edition!

La FASHION MATTERS – Must be Santa Edition, gasiti categorii de creatii dintre care design vestimentar, accesorii, bijuterie contemporana, decoratiuni si design de obiect – zona home deco. Si pentru ca sarbatorile nu sunt sarbatori fara dulciuri, FASHION MATTERS – Must be Santa Edition te provoaca cu dulcuri fine si rafinate, dar si cu editii limitate de cosmetice naturale, potrivite sezonului de iarna.

Printre invitatii la eveniment se numara actrita Diana Dumitrescu, care iti va propune idei de cadouri pe care sa le oferi apropiatilor: cutii pictate chiar de ea, cu modele simple ori complicate, in care sa pastrezi bijuterii, fotografii, scrisori, amintiri, si Daiana Anghel, care va fi si ea prezenta pentru a-ti face cunostinta cu lumea Pure Argan Oil si pentru a-ti oferi o solutie sigura si naturala pentru o piele perfecta si un par stralucitor – uleiul de argan. Tot in cadrul evenimentului te poti intalni cu astrologul Cristina Antonia Panaitiu, de la care poti afla cum va fi anul viitor pentru tine sau pentru prietenii tai, din punct de vedere al carierei si al sentimentelor.

Participarea la Fashion Matters iti aduce zeci de premii din partea designerilor prezenti si a partenerilor Fashion Matters, care te asteapta la cea mai stralucitoare sesiune de shopping din acest an.

 

Partenerii media: Tonica, Fashion TV Romania, TV City, Lady Life, Inspiria, Revista Atelierul, Whisper Magazine, orasulm.eu, musicnisghts.ro,  anyplace.ro,  rol.ro, bigcitylife.ro, 121.ro, roportal.ro, bucuresteni.ro, petocuri.ro, Overseeing Fashion, mayra.ro, dianadumitrescu.ro, Bucharest Style, port.ro, www.read-my-mind.ro.

INTRAREA ESTE LIBERA!

 

Text: Andreea Popescu