Fata lui Paul Walker – model la Givenchy

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a lansat în cariera de supermodel pe podiumul Givenchy, din cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Deși practică modelling-ul încă din 2017, aceasta lucrând pentru agenția DNA, pe un podium oficial abia în acest an.  

„Debut exclusiv. Deschiderea Givenchy FW21. Mulțumesc Matt pentru sprijinul acordat și pentru  determinarea de a mă aduce în siguranță la Paris de la NY. Felicitări pentru primul tău show Givenchy @matthewmwilliams! Grazie mille @pg_dmcasting. Mulțumesc tuturor celor implicați. Recunoștință infinită și dragoste pentru voi toți Xx # givenchyfw21”, a spus tânăra, în vârstă de 22 de ani, pe contul său de Instagram, unde are peste 2,5 milioane de urmăritori.


Meadow a deschis prezentarea de săptămâna trecută într-o ținută neagră alcătuită dintr-un sacou, o fustă asimetrică, dresuri groase, geantă plic și botine cu toc. Ținuta a fost accesorizată cu un lanț gros, negru mat, iar accentul de culoare a fost dat de vârfurile vopsite blond deschis ale modelului.

Paul Walker, protagonistul seriei The Fast and the Furious, a decedat în 2013, la vârsta de 40 de ani, într-un accident de mașină.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram

Poți avea și tu un make-up ca de podium, precum vedetele, dacă folosești gama Maquillage, de la Rilastil.