Fata Madonnei, noua imagine Adidas

Lourdes Leon, fata Madonnei a fost aleasă ca imagine pentru noua campanie a colecţiei Stella McCartney, de la Adidas.

Colecțiile de toamnă-iarnă 2020, Workout Wardrobe și Winter Capsule sunt cele pentru care Lourdes a pozat, iar rezultatele se vor vedea la noua generaţie. Item-urile vestimentare sunt colorate și au pantofi asortaţi fiecărei ţinute. Colecţiile propun un impact minim asupra mediului.

Pentru filmul de campanie, Lourdes Leon a lucrat cu regizoarea din Brooklyn, Anna Pollack, căreia i s-au alăturat artistul Uzumaki Cepeda, dansatoarea Lynnette Paz, bateristul Anysia Kym Batts, dar şi Oumou Traore și Henry Chesley.

„Generația mea este sensibilă la nevoile celorlalţi și ale planetei, iar starea lumii ne afectează. O ştiu pe Stella dintotdeauna și am încredere în viziunea ei sustenabilă pentru această nouă colecție versatilă Adidas. Este minunat pentru că, pentru această campanie, Anna și cu mine am avut libertatea de a crea ceva care să reflecte autenticitatea, lucrând cu un colectiv de prieteni care ne susțin și împărtășesc aceleaşi valori – dansând și mișcându-ne în armonie în zone sălbatice, în afara New York City-ului“, a spus Lourdes.

La 23 de ani, Lourdes Leon este cunoscută ca fiind o activistă care luptă pentru egalitatea dintre sexe, dar şi pentru mediul înconjurător. În plus, tânăra are propriul său brand, Mademe, cu care a mai făcut şi alte colecţii capsulă, precum cea cu brand-ul Converse.

https://www.instagram.com/p/B5GbeTWB42b/

Colecţia Workout Wardrobe a fost lansată pe 20 august, iar Winter Capsule are programată lansarea pe 17 septembrie.

Text: Bettina Cristea