Felicitări, Nicole Cherry!

Cântăreața, în vârstă de 22 de ani, Nicole Cherry a primit inelul mult visat, de la iubitul ei Florin Popa. Astăzi, artista aflată deja în al treilea trimestru de sarcină, a postat pe contul său de Instagram inelul de logodnă, însoțit de descrierea “Forever”.

Ulterior, vedeta a mai postat o fotografie în timp ce-și ține logodnicul cu o mână, iar în cealaltă are un buchet imens de trandafiri albi.

Reamintim că în iunie Nicole Cherry a anunțat că ea și iubitul ei, în vârstă de 30 de ani, vor deveni părinți de fetiță, prin intermediul unui videoclip. Cântăreața a mărturisit, pentru Viva, cum a ales numele fețitei sale:

“Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a mărturisit artista.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Bettina Cristea

Foto: Instagram