Femeile se intalnesc cu mai multi barbati in acelasi timp pentru a-si gasi dragostea

shutterstock_90245017Se pare ca femeile i-au depasit pe barbati in ceea ce priveste intalnirile cu persoane de sex opus in speranta de a-si gasi dragostea. Conform unui nou studiu, un sfert dintre femei se intalnesc, la un moment dat, cu trei sau mai multi potentiali viitori parteneri in acelasi timp. De asemenea, in urma studiului s-a constatat faptul ca o singura femeie se va intalni in mod regulat cu cel putin doi potentiali parteneri, dupa care va ramane la intalniri cu cinci barbati intr-un an, a raportat Daily Express.

Mai mult decat atat, 18% dintre femei nu mai sunt de parere ca barbatul ar trebui sa plateasca facturile si jumatate sunt de acord ca la intalniri nota sa fie platita de ambii parteneri.

Karen Forrester, director al lantului de restaurante TGI, a declarat: “Peisajul matrimonial s-a schimbat, cu siguranta”. Aproape o treime dintre femei sunt de parere ca regulile traditionale de „dating” nu se mai aplica in ziua de astazi si un sfert dintre ele au declarat ca ar face mai degraba ele primul pas decat sa astepte ca barbatul sa faca primul pas.

 

Text: Andreea Popescu