Festivalul de Film de la Cannes: cele mai bune apariții!

Foto: Rebecca Hall în custom Gucci

Iubitori de modă, bucurați-vă!  Festivalul de Film de la Cannes 2022 a început oficial. Desfășurat la Cannes, Franța, evenimentul anual ne aduce unul dintre cele mai strălucitoare covoare roșii din lume (concurând doar cu Oscarurile și Gala Met). Vedetele de top vor călători de la Hollywood pentru a urca treptele evenimentului, etalându-și cele mai bune costume și rochii, care sunt adesea personalizate, haute couture sau proaspăt ieșite de pe podium. După ce a fost anulat în 2020 din cauza pandemiei, Cannes a revenit în plină desfășurare anul trecut, iar vedetele sunt în mod clar gata să canalizeze o energie plină de farmec, anul acesta.

Farmaciștii Catena recomandă  Lipofusion de la Rilastil un tratament corporal pentru contracararea imperfecțiunilor cauzate de celulită, cu absorbție imediată și efect de răcire prelungit.

Programul din acest an are o serie de filme care merită așteptarea, iar în juriul oficial sunt vedete precum Deepika Padukone, Rebecca Hall, Noomi Rapace și Jasmine Trinca. În prima zi a festivalului, câțiva dintre membrii ai juriului au defilat în stil grandios. Padukone a purtat un sari rafinat, semnat de Sabyasachi. Sari-ul couture personalizat, cu un singur umăr, pe care l-a purtat la premiera filmului Final Cut (Coupez!) a fost punctul culminant al zilei. Acest costum tradițional a fost un simbol special pentru propria ei moștenire indiană. Între timp, Hall a avut un debut elegant la Cannes la premiera aceluiași film, într-o rochie Gucci personalizată, roz și roșu, care a fost împodobită cu cristale.Iată cele mai bune ținute din prima zi a Festivalului de Film de la Cannes:

Foto: Deepika Padukone în Sabyasachi, Julianne Moore în Bottega Veneta, Lori Harvey în Alexandre Vauthier
Foto: Caroline Daur, Amandine Petit în Dessange Paris, Deepika Padukone în Sabyasachi și Noomi Rapace în Dior Haute Couture
Foto: Eye Haidara, Urvashi Rautela în Tony Ward Couture, Didi Stone în Roberto Cavalli
Foto: Lashana Lynch în Fend, Eva Longoria în Alberta Ferretti, Agathe Rousselle