Filmele și seriale străine premiate la Emmy. Iată lista completă!

Gala International Emmy Awards, eveniment care recompensează excelența din producțiile TV realizate în afara Statele Unite, a avut loc luni, la New York și a fost prezentată de actrița de origine nigeriană Yvonne Orji, una dintre protagonistele serialului ”Insecure”, la finalul unei ediții în care au fost nominalizate 44 de producții din 24 de țări diferite. Ediția din 2021 a premiilor Emmy s-a desfășurat live pentru prima dată de la începutul pandemiei.

Farmaciștii Catena recomandă serul activator luminozitate de la Rilastil din gama PROGRESSION HD, un tratament intensiv pentru ten, care are proprietăți puternice de iluminare și calmare, contracarand în același timp hiperpigmentarea pielii și diminuând hipercromia cutanată.

Actorul britanic David Tennant a fost omagiat, în cadrul galei, pentru rolul interpretat în thriller-ul „Des”. O distincție similară a primit și Hayley Squires, pentru „Adult Material”.

Premiul „Cel mai bun documentar” a fost câștigat de producția thanilandeză „Hope Frozen: A Quest to Live Twice”, ceea ce a marcat prima apariție a acestei țări pe podiumului premiilor Emmy.

Țările care au obținut cele mai multe premii au fost Marea Britanie și Franța, care au câștigat trei și, respectiv, două trofee, în timp ce restul premiilor au fost împărțite între producții din Noua Zeelandă, Thailanda, Norvegia, China și Israel.Premiile Emmy, o încununare a multiculturalismului

„Suntem bucuroși că ne putem aduna, din nou, laolaltă, în New York, pentru a sărbători cele mai bune producții de televiziune din lume”, a spus președintele academiei, Bruce Paisner, conform Deadline.com. El care a adăugat, deopotrivă, că diversitatea culturală a câștigătorilor serii nu are decât să îl bucure.

Lista câștigătorilor:

Programare artistică: „Kubrick By Kubrick” (Franța). Producători: Martin Laurent, Jérémy Zelnik, Maciej Kubicki, Anna Kepinska. Regizor: Gregory Monro.

Cea mai bună miniserie: „INSiDE” (Noua Zeelandă) – Producători: Peter Salmon, Liz DiFiore. Regizor: Peter Salmon.

Cea mai bună producție internațională de prime-time (non-engleză): „Ediția a 21-a a premiilor Latin Grammy”.

Cea mai bună emisiune de entertainment fără scenariu: „Masked Singer” (Marea Britanie).

Cea mai bună telenovelă: „The Song of Glory” (China).

Cea mai bună interpretare feminină: Hayley Squires, în „Adult Material”.

Cea mai bună interpretare masculină: David Tennant, în „Des”.

Cea mai bună comedie: „Call My Agent” – sezonul al patrulea – Netflix (France).

Importanța pe care au dobândit-o premiile International Emmy Awards, impulsionate de succesele de audiență pe platforme de streaming ale unor producții precum “La Casa de Papel” (Spania) sau “The Squid Games” (Coreea de Sud), a fost reflectată și de actorii de talie internațională care au înmânat trofeele, precum actorul britanic Brian Cox, actrița și fotomodelul american Vanessa Williams, sau actorul britanic de origine nigeriană Chiké Okonkwo.

Iulia Mirică

Foto: hepta, google images