Filmul „Fantoma mea iubita” va deveni serial TV

Filmul „Fantoma mea iubita” va deveni serial TVA castigat doua premii Oscar si simpatia multor oameni. Este vorba despre povestea de dragoste dintre Sam si Molly din filmul „Fantoma mea iubita”, in care Patrick Swayze si Demi Moore au interpretat magistral cele doua roluri. Fanii filmului care a aparut in anul 1990 au acum un motiv de bucurie pentru ca se pare ca filmul ar putea fi transformat intr-un serial de televiziune.

Filmul urmareste povestea lui Sam care este ucis si care se transforma intr-o fantoma, luand apoi legatura cu Oda Mae pentru a comunica cu logodnica sa, Molly. Deocamdata nu se stie insa modul in care va fi adaptat filmul. Este vorba practic despre o poveste de dragoste emotionanta, o legatura speciala intre doi oameni chiar si dincolo de moarte. Daca ai indragit filmul, probabil ca ai sa indragesti si serialul TV. Filmul a inspirat si un spectacol „Ghost: The Musical”.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 15th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate