Finalista Vocea României 2018 a lăsat Parisul pentru România

Finalista Vocea României 2018, Mădălina Coca, a lansat prima sa piesă, Lume, Lume. Melodia este inspirată din viața sa, iar clipul prezintă momente dintr-o relație de iubire, frumoase sau triste, cu zâmbete și lacrimi, la granița dintre agonie și extaz. 

Mădălina Coca – Lume, Lume


Deschide videoclipul

“Este un proiect la care s-a lucrat asiduu, a fost un proces lung, dar extrem de interesant. Am avut încă de la început un sentiment bun referitor la echipa cu care am lucrat și sunt fericită că am reușit împreună să transpunem atât de bine povestea mea în versuri și imagini. Din sentimentele și gândurile mele răvășite a luat naștere această piesă, în care simt că am lăsat o părticică din mine.

Cred că toți cei care au trăit o poveste de dragoste cu final trist se vor regăsi în această piesă în care unul dintre parteneri se pierde în sentimente, căutând dragostea în brațele altcuiva, fără să conștientizeze ce înseamnă iubirea cu adevărat. De fiecare dată când suferim din dragoste, căutăm să risipim cenușa ce ne-a rămas în urma despărțirii, iar eu cred cu putere că muzica vindecă sufletele rănite”, a declarat Mădălina Coca.

După experiența marcantă de la Vocea României, Mădălina a decis să revină în România, după 10 ani în care a trăit la Paris. Pasiunea sa pentru muzică și dorul de țară au fost mai puternice și au determinat-o să ia această decizie și să se implice total în domeniul pe care-l iubește.

Pe lângă lansarea primului său single, artista s-a implicat în ultima perioadă în mai multe proiecte și a participat la o serie de evenimente, acompaniată de trupă, printre care concertul realizat în parteneriat cu Institutul Francez și Berăria H, cu muzică 100% franțuzească, un show extraordinar, caracterizat de un “Parisian Style”, pe care Mădălina l-a aprofundat atât de bine în perioada petrecută în Franța.

septembrie 25th, 2020 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate