Fondul de ten antirid

fondul-de-ten-antiridIn goana noastra pentru perfectiune, cautam adesea un fond de ten care sa acopere imperfectiunile tenului si daca situatia financiara ne permite, optam pentru produse care promit lifting facial. Pentru un aspect ferm, catifelat si mai luminos al tenului exista fondul de ten antirid care estompeaza liniile fine si ridurile de expresie, prin stimularea productiei de colagen.

 

Inainte de a vorbi despre fondul de ten antirid sunt necesare cateva precizari. Fondul de ten nu are efect antirid si de lifting, decat daca are in componenta sa o crema cu efect de lifting. Deci, cand vorbim de fondul de ten antirid, cu efect de lifting, vorbim, de fapt,  de o crema fond de ten. Fondul de ten este creat pentru a ramane pe piele, el nu are componente menite sa intre in piele.  Crema fond de ten antirid este recomandata tenului matur si are atat rol estetic, cat si rol de ingrijire. Componentele sale hidrateaza si hranesc pielea, au efect de atenuare a ridurilor si liniilor fine ale pielii, care devine, astfel, mai neteda si mai matasoasa.

Cum se prepara crema fond de ten?

Aceasta crema fond de ten o putem cumpara ca atare sau ne-o putem prepara singure acasa, cu conditia ca fondul de ten si crema antirid sa fie compatibile. Se amesteca in podul palmei fond de ten si crema antirid (in cantitati aproximativ egale), apoi se aplica pe fata si decolteu. Ingredientele antirid si cu efect de lifting din crema sunt urmatoarele: extractul de caviar, vitaminele C si E, extractul din arborele de unt, coenzima Q 10, acid alfa lipoic, caretenoizi, compusi fenolici, flavonoizi, polifenoli care confera protecti ridicata impotriva oxidantilor.

Florina Marcuta

Make-up artist

Scoala de machiaj Cotimanis Show

Tel : 0753 028 058