Fondul de ten, secretele aplicarii corecte

2009_make_up_fond_de_ten_aplicareOrice femeie isi doreste o fata ca de portelan. Poate sunt reminiscente inconstiente ale perioadei in care admiram papusile pentru frumusetea lor sau poate revistele cu poze halucinante ne fac sa ne dorim ceea ce doar tehnicile de prelucrare a fotografiilor pot sa dobandeasca.

1. Totul incepe cu o piele curata: demachiere si tonifiere pentru fata, gat si decolteu.
2. Fiind vara este absolut necesara folosirea unei creme hidratante cu factor de protectie solara. Radiatiile soarelui aduc imbatranirea prematura.
3. Dupa patrunderea cremei in piele tamponeaza usor cu un servetel fata pentru a indeparta surplusurile.

4. Aplica un corector pentru cearcane, insa nu prin frecare, ci printr-o usoara tapotare.
5. Cu ajutorul degetelor sau al buretelui special, dispune fondul de ten sub forma unor mici puncte pe obraji, barbie, frunte si varful nasului. Omogenizeaza apoi punctele si intinde fondul de ten cu miscari scurte si rapide.
6. Fii atenta la linia barbiei si la baza parului. Trecerea trebuie sa fie facuta fin pentru a nu se vedea o diferenta cromatica.
7. Fixeaza fondul de ten cu o pudra usoara.

Schimba dispozitivele pentru aplicarea pudrei in momentul in care se deterioreaza. Farmaciile Catena ofera in acest sens dischetele pentru aplicare din bumbac, perfecte in astfel se situatii.

Text: Irina Chelarescu