Formatia Pasarea Rock, aplaudata la scena deschisa

Formatia Pasarea Rock, aplaudata la scena deschisaFormatia Pasarea Rock a sustinut marti seara, la Sala Palatului, un show care a durat doua ore, la care au fost prezenti peste 3.000 de spectatori. Seara a inceput pe covorul rosu, iar printre cei prezenti s-au numarat: Maria Grapini, Mircea Geoana, Mircea Florian, Teo Trandafir, Carmen Trandafir si Emil Gradinescu, actrita Diana Dumitrescu, Helmuth Duckadam, Octavian Bellu, Ivan Patzaichin etc.

La concert au fost prezente si Altetele Lor Regale, Printul Paul si Printesa Lia ai Romaniei. Atmosfera a fost una minuata.

Mircea Baniciu i-a incantat pe toti cei prezenti cu vocea sa inegalabila, Cristi Gram a sustinut solouri de chitara, Josef Kappl a intervenit cu basul, iar Ovidiu Lipan Tandarica si-a dovedit inca o data maiestria prin solouri de baterie si percutie. Teo Boar si Vlady Cnejevici au intregit ritmul.

Nu au lipsit nici invitatii speciali, Marius Batu (chitara acustica), Costin Petrescu (percutie) si Mani Neumann (vioara, blockflote). Iar din concert nu au lipsit piesele noi, dar nici slagarele din repertoriul Pheonix.

 

Text: Ruxandra Raica