Fosta Bambi s-a măritat

Denisa Tănase, fostă componentă a trupei Bambi s-a măritat zilele trecute, pe Riviera Franceză. După succesul înregistrat în ultima perioadă, cu deschiderea mai multor parfumerii, în țară și în Europa, cântăreața a ales Nisa pentru a se căsători a doua oară.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei și-au unit destinele la înălțime, într-un peisaj romantic din Franța, la Chateau de la Chevre d’Or, departe de ochii publicului, alături doar de familie și prieteni. De această dată, mireasa a optat pentru o rochie albă, lungă, cu trenă, semnată de designerul Ana Radu.

https://www.instagram.com/p/CQRZagUhUv-/

Denisa Tănase (32 de ani) și Mircea Brânzei (38 de ani) sunt împreună din 2017. Artista a mai fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac, de care a divorțat în 2015.

”Am divorţat pentru că soţul meu nu era de acord cu cariera mea. E greu ca un om să se obişnuiască cu asemenea lucruri. Îşi dorea să petrec mai mult timp acasă. Meseria mea nu mă lăsa să fac toate lucrurile astea. Ţinând cont că relaţia noastră se degradase în timp, mi-a fost teamă să fac un copil. S-a aşteptat ca eu să renunţ la ce făceam. Am încercat şi varianta asta, să stau acasă toată ziua, dar nu eram fericită. Niciodată nu am ajuns la un numitor comun. Când mai mergeam în vacanţă, eram mereu cu părinţii lui. Mă detaşasem de ai mei…”, povestea Denisa Tănase, în trecut.

Bettina Cristea

Foto: Instagram