Fosta soție a lui Borcea a primit un bolid cadou de nuntă

Alina Vidican s-a măritat cu Claude Senhoreti, un pilot de curse brazilian, pe 26 august. Acesta i-a luat cadou fostei soții a lui Cristi Borcea, un Lamborghini alb de câteva sute de mii de euro.

Cei doi s-au căsătorit în Florida, într-un cadru splendid, alături de cei dragi. Conform unor mărturii de la invitați, meniul de la nuntă ar fi ajuns la câteva zeci de mii de dolari. Pentru acest eveniment, mireasa a îmbrăcat două rochii de mireasă, chiar dacă aceasta a mai fost căsătorită.

Alina Vidican a fost măritată cu Cristi Borcea timp de cinci ani și au împreună doi copii. În 2017, după divorțul de acesta, blondina și-a găsit sufletul pereche în SUA. De atunci, Alina Vidican (37 de ani) a dus o viață discretă. Nu postează imagini pe rețelele de socializare și nici interviuri nu a mai acordat.

Și actualul ei soț a mai fost căsătorit. De-a lungul timpului, în presă au apărut mai multe informații conform cărora Claude Senhoreti nu a fost un bărbat prea blând cu fosta lui parteneră de viață.

După cum se arată într-un raport al unei instanțe din Florida din anul 2015, Claude Senhoreti ar fi fost agresiv cu mama celor doi copii ai lui, Beatrice.

Bettina Cristea

Foto: Instagram