Fotografia de familie a Prinților de Wales transformată în felicitare de Crăciun

O nouă felicitare de Crăciun a familiei regale a fost dezvăluită zilele trecute de Palatul Kensington. Prințul și Prințesa de Wales au îmărtășit o fotografie de familie cu George, Charlotte și Louis pentru felicitarea de Crăciun de anul acesta.

Mesajul care însoțește imaginea spune: „Prințul și Prințesa de Wales sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie alături de copii”. Fotografia a fost făcută în Norfolk la începutul acestui an, cel mai probabil vara din aspectul decorului. Imaginea a fost capturată de Matt Porteous, care a făcut fotografiile folosite pentru felicitările de sărbători din 2020 și 2018 și alte câteva evenimente notabile pentru familie.

Regina Elisabeta a II-a folosit ani de zile produsele Cyclax, o gamă adaptată nevoilor femeilor tonice, puternice, classy, naturale, de toate vârstele și cu prețuri foarte accesibile. Gama recomandată şi de farmaciştii Catena!

Altețele lor regale, inclusiv prinții George și Louis, și prințesa Charlotte, au fost surprinși de fotograful Matt Porteous în timpul unei plimbări pe moșia lor de la țară – toți cinci ținându-se de mână într-un rând.

Felicitarea oferă o privire asupra lui Kate, ceva mai relaxată după mai multe apariții pline de farmec din ultimele săptămâni. În imagine, ea este îmbrăcată lejer în blugi și pantofi sport albi, în timp ce copiii, care au furat inimile tuturor cu expresiile lor animate și cântând entuziast în timpul sărbătoririi Jubileului de platină, se află între Prinț și Prințesă. Acesta ar putea fi primul Crăciun fără Regina, dar familia rămâne fidelă tradițiilor pe care Majestatea Sa le-a pus în aplicare și păstrează stoicismul liniștit pentru care era cunoscută în fața ciclurilor de știri. Un Crăciun foarte fericit din partea gospodăriei din Țara Galilor.Fotografia Regelui Carol al III-lea și Camillei, Regina Consort

Regele Carol al III-lea și Camilla, Regina Consort, și-au împărtășit felicitarea de Crăciun 2022 la începutul acestei săptămâni. Fotografia a fost făcută de Samir Hussein la Jocurile Braemar din septembrie.

Acum, să aruncăm o privire la fotografiile anuale de familie din Cambridge/Țara Galilor.

În 2021, ducii de Cambridge au pozat în timpul unei vacanțe în Iordania. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de la Sea NY.

Mai jos, imaginea din 2020 a domnului Porteous, fotografiată la proprietatea familiei, Anmer Hall.

În 2019, ducesa a fost cea care a făcut fotografia folosită pentru felicitare.

A existat și o fotografie mai formală folosită în 2019. Imaginea nu a fost publicată de Palatul Kensington, ci a fost postată pe rețelele de socializare de o persoană care a primit felicitarea.

Fotografia din 2018 a domnului Porteous este una dintre preferatele publicului, care arată o familie relaxată din Cambridge la Anmer Hall.

Iulia Mirică

Foto: whatkatewore.com, vogue.com