Francesca lanseaza o noua piesa: „Nu disco”

decupat_FrancescaAsemanata de presa cu Selena Gomez, Francesca Lucarelli este o tanara artista aflata la inceput de drum, inarmata cu vise marete si mult curaj. Piesa cu care a reusit sa cucereasca inimile tuturor si sa tina topurile in tari ca Grecia si Italia s-a numit Paradise si a fost chiar piesa sa de debut.

Al treilea single si un gen muzical nou

Iata ca, la nici doi ani dupa ce s-a lansat pe plan muzical, Francesca se afla deja la al treilea single pe care l-a lansat astazi impreuna cu un videoclip pe masura. Melodia se numeste Nu disco si este compusa de David Deejay, cel cu care a colaborat si pentru piesele Paradise si Just Wanna. Este o piesa vesela, energica, potrivita sezonului estival si se bucura de un lyric video pe masura realizat de Simion Stefan. Si pentru a-si asigura succesul in aceasta vara, Francesca a abordat un stil muzical nou care, spune ea, o caracterizeaza mai bine.

„«Nu disco» este un stil de muzica electronica (indie music), foarte popular in strainatate, care a luat nastere in anii ’80. Abia astept sa ascultati noua mea piesa, sper sa va placa, a povestit Francesca.

Text: Madalina Manole