Galeria Galateca, maraton intre Romanian Design Week si Noaptea Alba a Galeriilor

Henwood Library-1Vineri 24 mai, GALATECA continua seria manifestarilor culturale inedite cu doua evenimente organizate cu prilejul Romanian Design Week si Noptii Albe a Galeriilor.

Galateca este partenera la prima editie a festivalului Romanian Design Week printr-un eveniment din seria 5 O’ Clock Tea, ce propune publicului o intalnire intr-o atmosfera relaxata cu invitati speciali si designeri ai momentului.

In centrul atentiei se vor afla canapeaua ‘Vino sub aripa mea’ marca So Lemn, creata de Cristina Curelea  si t-shirt-ul tricolor Murmur, din colectia capsula realizata pentru galerie de Andreea Badala. Invitatii vor avea ocazia sa aprecieze si alte produse de design aflate in NeoGalateca Gallery Shop.

In continuarea acestui eveniment, incepand cu orele 19:30, Galateca isi va deschide portile Noptii Albe a Galeriilor, cu expozitia-eveniment ‘Henwood Library – Din dragoste de carte si de arte’ a artistului britanic Simon Henwood. Cei prezenti vor putea admira o serie de proiectii, carti, ilustratii, obiecte promotionale si CD-uri semnate de artist, intr-un proiect multimedia de exceptie.

Galateca, galerie de arta contemporana si design, alatura artisti, designeri, arhitecti si curatori ce isi propun sa dezvolte expozitii de arta, sa creeze un loc viu in sensul experimentarilor continue si multidisciplinare.

Text: Andreea Popescu