Gașca veselă, „Cu capu-n zori” la TVR 1

Informaţiile dimineţii, ştiri meteo, horoscop, cooking live în studio, ştiri din trafic, showbiz, style&beauty, parenting, casă şi gradină, sănătate, muzică, provocări, campanii şi evenimente actuale – toate acestea se vor regăsi în noul matinal de la TVR 1, „Cu capu-n zori”. Iar cei doi tineri prezentatori, Liza Sabău şi Gabriel Fereşteanu, şi-au chemat prietenii în ajutor.

Super-energică, optimistă şi pusă pe distracţie, Angie Cobuţ este un chef plin de imaginaţie, care va propune zilnic reţete uşor de preparat, rapide şi sănătoase, pe care le va găti în direct, în platoul emisiunii. Este e o bistriţeancă neaoşă din Prundu Bârgăului, dar de 20 de ani locuieşte în Alicante, unul dintre cele mai frumoase oraşe de pe coasta estică a Spaniei.

Bianca Patrichi a dansat pe scena Operei Naţionale din Bucureşti, este în distribuţia celor mai de succes musicaluri româneşti şi are numeroase prezenţe în filme, emisiuni de televiziune şi videoclipuri muzicale. Frumoasa blondă este profesor-coregraf de balet şi dans contemporan. Mereu cu zâmbetul pe buze, Bianca va aduce informaţiile meteo, dar ne va şi activa prin mişcare sănătoasă: dans, yoga-pilates, stretching, zumba, aerobic.Restul echipei “Cu capu-n zori”

E inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, dar stelele i-au hărăzit alt destin. Mădălina Manole a înţeles că drumul său era altul, aşa că de 15 ani descifrează tainele Universului, fiind astrolog cu diplomă! Ea va prezenta în fiecare dimineaţă, pentru cei care se trezesc „Cu capu-n zori”, harta astrală a zilei, pe baza căreia va face previziunile zodiacale. Mădă îşi doreşte să transmită energia necesară începerii cu optimism a unei zile bune.

Despre Irina Mohora se ştie că este o persoană activă, o mămică implicată şi un om de televiziune dedicat. Ea vine cu subiecte şi invitaţi din zona parenting, beauty şi fashion, precum şi cu propuneri de petrecut timpul liber.

Absolvent de Medicină, Dorin Chioţea a ales să trateze… viaţa cu umor şi ironie, păstrând şi doza necesară de seriozitate, atunci când e cazul. Dorin nu poate sta într-un loc, aşa că el va fi… peste tot în Bucureşti, acolo unde este ceva de văzut sau de arătat lumii. Vva prezenta situaţia traficului în Bucureşti şi în ţară, va intra în dialog cu oamenii, va testa diverse atracţii urbane şi va surprinde telespectatorii cu locuri interesante şi mai puţin cunoscute din Capitală.

Programul matinal „Cu capu-n zori”, semnat de Augusta Lazarov Petrescu se transmite în direct la TVR 1, de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00.

Foto PR