Gene false: Look glamour

Gene-false-Look-glamourGenele false sunt solutia pentru a obtine rapid ochi foarte bine conturati si o privire seducatoare. Cu putina rabdare, atentie si practica, poti deveni o profesionista in aplicarea genelor false, invatand tehnica necesara. Este insa important sa alegi gene false de foarte buna calitate, din magazinele specializate.

Pentru a alege corect tipul de gene false, decide mai intai ce look vrei sa ai, in ce moment al zilei si ce tip de machiaj vei purta. Genele lungi, curbate si dese definesc si infrumuseteaza ochii. In functie de ceea ce vrei sa obtii, poti opta pentru extensiile de gene, pentru aplicarea de gene individuale sau gene pe banda. Acestea din urma au un look natural si pot fi purtate in orice moment al zilei. Genele false trebuie lipite de piele la radacina firelor de par. Genele se asaza de la coltul interior spre cel exterior si vor fi fixate cat mai aproape de genele naturale, de la centru catre margini. Odata deprinsa tehnica aplicarii genelor false, pentru a pune in evidenta si mai mult frumusetea, senzualitatea si eleganta unei femei, se poate apela si la aplicarea unor gene false de efect: cu strasuri, pene, paiete sau gene avand diverse culori, asortate tinutelor.

Cum se aplica accesoriile pe gene?

Aceste accesorii se aplica cu ajutorul adezivului din cutia de gene false. Dupa aplicare, zona de imbinare va fi mascata cu ajutorul unul creion dermatograf sau eyeliner, apoi se va aplica rimelul. Genele false cu pene la extremitati sunt mai greu de aplicat acasa, asa ca este mai bine sa apelezi la serviciile unui salon specializat. O alta varianta de machiaj de seara o reprezinta genele false cu aplicatii de strasuri la baza. Pentru aplicarea si indepartarea lor se va folosi o solutie speciala, pe care o gasesti in saloanele cosmetice.

SPECIALIST: Ileana Popescu

Make-up artist

Salon Exclusive Hair Style

Salon beauty&hair Plaza Romania

Telefon: 021 319 50 02

0727 15 80 00