Gene false pentru un look de diva

2009_make_up_gene_falseGenele false simple sau cele haute-couture, impodobite cu pene sau cristale, sunt la mare cautare in randul vedetelor. Indrazneste si tu!

Genele false au devenit in zilele noastre la fel de indispensabile precum mascara. Sunt usor de aplicat, au un pret accesibil, iar efectul este cu adevarat WOW! 
Gene perfecte in 5 pasi

1. Inainte sa iti montezi genele false, traseaza pe pleoapa superioara o linie fina cu eyeliner-ul. In acest fel o sa eviti aparitia unor lacune inestetice intre genele tale si extensii.
2. Verifica cu atentie daca lungimea genelor false este potrivita cu linia genelor tale. Daca observi diferente semnificative, nu ezita sa ajustezi genele false cu ajutorul unei forfecute.
3. Aplica pe dosul genelor false o cantitate potrivita de lipici special, pe care il gasesti in interiorul kitului. Inlatura excesul de adeziv cu o scobitoare curata si lasa-l 30 de secunde sau un minut sa se usuce. Cu miscari delicate, ajutata de penseta de sprancene, fixeaza-ti genele false exact la baza genelor tale naturale. Apasa cu buricul degetelor colturile extensiilor si incearca pe cat posibil sa respecti conturul natural al ochiului tau.
4. Aplica mascara in zig-zag, de doua ori. In acest fel, genele tale adevarate si cele false se vor imbina, iar lookul va fi natural.
5. Pentru un make up desavarsit, aplica un strat fin de fard „smoky” pe pleoapa superioara, la confluenta cu genele. Clipeste lasciv si provocator! Esti o diva!

Text: Diana Sorescu