Genera SUN – pentru ca tenul meu merita ce-i mai bun!

p-22Imi aduc aminte verile din copilarie, cand ma ustura nasul si aveam obrajii bronzati de la soarele arzator de campie. Atunci nu ma temeam ca razele imi pot face rau, insa astazi da. Tocmai de aceea sunt precauta, iar aliatele mele sunt cremele cu factor solar ridicat. Genera SUN face cream se numara printre ele.

Ca sa fiu sincera, sunt cam pretentioasa cand vine vorba de lotiunile si cremele pentru plaja. Nu suport acele produse ce iti lasa o pelicula alba pe piele, atat de inestetica si enervanta. si, din pacate, tot mai multe cosmetice pica acest test.

Daca pentru corp folosesc o lotiune din gama Genera, am zis sa incerc si o crema de fata tot de la ei. Calitatea italieneasca m-a cucerit intotdeauna, si nici de data aceasta nu m-a dezamagit!

 

Genera SUN, cadoul meu de vara

Prea putine femei stiu ca tenul trebuie rasfatat cu o crema cu factor SPF 365 zile pe an. Adica tot timpul, indiferent daca-i iarna sau vara, deoarece razele ultraviolete nu iau pauza de sezon!

Iarna, primavara si iarna folosesc o crema cu SPF mai scazut, adica 15, iar vara cu factor 30. Asta m-a atras in prima faza la Genera Face Sun Cream. si inca un mic secret de beauty pe care l-am aflat la randul meu de la un make up artist: daca produsul cu factor solar este de calitate, nu doar ca te protejeaza impotriva razelor nocive, dar este si o excelenta baza de machiaj.

Iar Genera Sun, cu textura sa cremoasa si fina, indeplineste si aceasta functie!

Ce imi mai place la acest produs? Faptul ca nu lasa pete albe pe piele, se intinde uniform si are un parfum incantator. De asemenea, Genera Sun are proprietati anti-aging datorita ingredientelor continute, vitamina E si coenzima Q10, ce redau elasticitatea pielii si o hidrateaza intr-un mod exceptional.

Mie imi place tare mult, si se pare ca nu doar mie! Iubitul meu a folosit-o cu incredere si cu rezultate maxime atunci cand a plecat la pescuit si toata ziua a avut de indurat un soare nemilos! Daca pe noi ne-a cucerit, cu siguranta va satisface si cele mai pretentioase cerinte!

Genera Sun Face Cream, multumesc!

 

Text: Diana Sorescu