George Clooney, din nou singur

George Clooney, din nou singurNu stim ce si cum face George Clooney de ramane mereu singur, fara partenera. De data aceasta, indragitul actor s-a despartit de iubita sa, Stacy Keibler, dupa o relatie care a durat doi ani de zile.

Zvonurile potrivit carora cei doi s-ar fi despartit au aparut inca de saptamana trecuta, cand Keibler a fost vazuta la o petrecere cu ocazia Zilei Americii in Los Angeles singura, fara George, care a fost fotografiat, la randul sau, petrecand de unul singur la vila sa din Lake Como, Italia. O sursa a declarat pentru People.com ca cei doi s-au despartit in urma cu cateva saptamani, insa despartirea a fost una pe cale amiabila, pe care au hotarat-o amandoi.
     „Vorbesc in fiecare zi. Erau prieteni inainte de a deveni iubiti si au ramas prieteni in continuare. A fost o despartire pentru care au convenit impreuna. Stacy isi doreste sa devina mama, isi doreste o familie si stie foarte bine care este parerea lui Clooney despre acest lucru”, a declarat aceeasi sursa. Nu stim daca sa ne bucuram sau sa ne intristam, dar parca ne place statutul de burlac al lui Clooney.

Text: Ruxandra Raica