Gigi Hadid a postat un selfie amuzant cu fetița ei

Supermodelul în vârstă de 25 de ani, Gigi Hadid, a împărtășit fanilor de pe Instagram primul selfie mamă-fiică. Fotografia cu fetița născută de o lună “eructează raze de soare”, după cum spune chiar tânăra mamă în story-ul pe care l-a postat.

Gigi apare în poză îmbrăcată cu un pulover bej, cu părul prins în două împletituri, alături de fetița ei pe care o ține pe umăr cu spatele la cameră, în așa fel încât să nu i se vadă fața. Cea mică e îmbrăcată într-un top alb, pantaloni gri și șosete galbene. Gigi face o glumă pentru fani și scrie la postare că fata ei “eructează raze de soare”.

În urmă cu doar câteva zile, Gigi a postat prima fotografie de familie cu iubitul ei, Zayn Malik, și cu fiica lor, în timp ce toți erau costumați de Halloween. Pentru fetița ei, Gigi a ales un costum care să îl reprezinte pe Incredible Hulk.

Venirea micuței pe lume a fost confirmată de ambii părinți, în două postări separate pe Instagram, pe 23 septembrie. Gigi a pus ca descriere „Fetița noastră ni s-a alăturat pe pământ weekend-ul ăsta și deja ne-a schimbat lumea. Sunt atât de îndrăgostită”.

Zayn, în prima postare cu fiica sa, i-a dedicat și el un mesaj: „Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Să încerc să exprim în cuvinte cum mă simt acum ar fi ceva imposibil”. El a adăugat: „Dragostea pe care o simt pentru acest mic om este dincolo de înțelegerea mea. Sunt atât de recunoscător să o cunosc, mândru să spun că este a mea și mulțumitor pentru viața pe care o vom avea împreună.”