Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău au devenit părinţi

Ieri, soţia lui Bogdan Vlădău a născut o fetiţă. Proaspăta mămică a făcut anunţul pe pagina sa de Instagram.

La începutul anului Gina a anunţat, în cadrul unei emisiuni televizate, că ea şi Bogdan vor deveni părinţi. În primele luni de graviditate, vedeta s-a simţit rău, motiv pentru care modelul a trebuit să se retragă din competiţia “Bravo, ai stil! Celebrities”. Din trimestrul al doilea de sarcină, Gina a început să se simtă mai bine:

“Sarcina decurge foarte bine, sunt în săptămâna 27, pofte nu am avut deloc până acum… Nu mănânc cantități mari de mâncare, încerc să mă limitez la strictul necesar din care să iau vitaminele, energia și elementele nutritive de care avem nevoie. Am luat doar 3,5 kg până acum, consumul de apă în sarcină este foarte important, din punctul meu de vedere”, spunea atunci modelul.

Povestea celor doi părinţi

Gina Chirilă, în vârstă de 25 de ani, şi Bogdan Vlădău, în vârstă de 40 de ani, sunt de şase ani împreună şi de doi ani formează o familie cu acte în regulă. Deşi au mai existat zvonuri privind relaţia lor, din cauza presupusei infidelităţi a lui Bogdan, de Crăciun cei doi au primit cel mai frumos cadou; că vor deveni părinți pentru prima oară.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images